Casa Dasa Boutique Hotel

Lesser Sunda Islands, Legian
Casa Dasa Boutique Hotel Genel
Casa Dasa Boutique Hotel Genel
Casa Dasa Boutique Hotel Genel
Casa Dasa Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Casa Dasa Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Casa Dasa Boutique Hotel
Jl. Nakula Barat No. 10 Kuta Lesser Sunda Islands, Legian

Casa Dasa Boutique Hotel misafirlere Legian merkezinde, Legian Alışveriş Caddesi ve Trans Studio Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Seminyak Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Legian Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 31 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x