Bermimpi Bali Villas

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Bermimpi Bali Villas Öne Çıkan Resim
Bermimpi Bali Villas Dış Mekan
Bermimpi Bali Villas Dış Mekan
Bermimpi Bali Villas Dış Mekan
Bermimpi Bali Villas Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Bermimpi Bali Villas
Jl. Sari Temuku No.6 Lesser Sunda Islands, Seminyak

Bermimpi Bali Villas misafirlere Seminyak (Laksmana) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve The Flea Market ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Legian Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Executive Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x