Villa Malou

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Malou Genel
Villa Malou Genel
Villa Malou Genel
Villa Malou Genel
Villa Malou Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Villa Malou
Jalan Sari Temuku Gang Khayangan No.3C Lesser Sunda Islands, Seminyak

Bu villa size Seminyak merkezinde, Restoranlar Sokağı ile 3 dakika yürüyüş ve The Flea Market ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Legian Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x