Bergvliet Villa's

Breda - Batı Brabant, Oosterhout
Bergvliet Villa's Genel
Bergvliet Villa's Genel
Bergvliet Villa's Öne Çıkan Resim
Bergvliet Villa's Dış Mekan
Bergvliet Villa's Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Bergvliet Villa's
Salesdreef 2 Breda - Batı Brabant, Oosterhout

Oosterhout bölgesindeki Bergvliet Villa's konaklamanızda Bootje Varen Breda ve Waalse Kerk ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı tatil parkı Efteling Temalı Parkı ile 19,6 mi (31,5 km) ve De Kerkschat - Grote Kerk ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Bu tatil parkı, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 45-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu tatil parkı etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası (Birdie)
Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası (Eagle)
Luxury
Luxury Villa, 6 Yatak Odası (Albatros)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x