B&B Logeren bij van Heeren

Breda - Batı Brabant, Made
B&B Logeren bij van Heeren Genel
B&B Logeren bij van Heeren Öne Çıkan Resim
B&B Logeren bij van Heeren Dış Mekan
B&B Logeren bij van Heeren Dış Mekan
B&B Logeren bij van Heeren Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
B&B Logeren bij van Heeren
Stuivezandsestraat 8 Breda - Batı Brabant, Made

B&B Logeren bij van Heeren konaklamanızda Made bölgesinde, Biesbosch Ulusal Parkı ile 6,2 km (3,9 mi) ve Breda Şatosu ile 12 km (7,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Holland Casino Breda ile 12,7 km (7,9 mil) ve Breda Müzesi ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mutfak, buzdolabı ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x