Belvedere Regina

Ischia Island, Ischia
Belvedere Regina Öne Çıkan Resim
Belvedere Regina Kahvaltı
Belvedere Regina Yerinde Yemek
Belvedere Regina Yerinde Yemek
Belvedere Regina Spa
Image More +3 fotoğraf
Belvedere Regina
Via Edgardo Cortese, 20 Ischia Island, Ischia

Belvedere Regina misafirlere Ischia (Ischia Porto) bölgesinde, Campanian Archipelago ve Via Vittoria Colonna yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Ischia Limanı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Spiaggia di San Pietro ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Belvedere yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ischia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x