Belon Life Hotel

Astana
Belon Life Hotel Genel
Belon Life Hotel Genel
Belon Life Hotel Öne Çıkan Resim
Belon Life Hotel Dış Mekan
Belon Life Hotel Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Belon Life Hotel
Abylai Khan 24/1 , Astana

Belon Life Hotel misafirlere Astana (Almaty District) bölgesinde, Monument to the Dead of the Totalitarian Regime ve Kazhimukan Munaitpasov Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Otan Korgaushylar Monument ile 2 mi (3,2 km) ve Çocuk Sarayı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 14 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x