Atlas Hotel

Astana
Atlas Hotel Öne Çıkan Resim
Atlas Hotel İç Mekan
Atlas Hotel İç Mekan
Atlas Hotel İç Mekan
Atlas Hotel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Atlas Hotel
V.Gete 12/1 , Astana

Atlas Hotel misafirlere Astana (Almaty District) bölgesinde, Monument to the Dead of the Totalitarian Regime ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Kazhimukan Munaitpasov Stadyumu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Otan Korgaushylar Monument ile 1,7 mi (2,7 km) ve Çocuk Sarayı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x