Belleville

Doğu Romanya, Yaş
Belleville Genel
Belleville Öne Çıkan Resim
Belleville Dış Mekan
Belleville Dış Mekan
Belleville Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Belleville
Str Ciurchi 21 Doğu Romanya, Yaş

Iasi bölgesindeki Belleville konaklamanızda, Jewish Cemetery ve Statue of Avram Goldfaden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bărboi Monastery ile 0,9 mi (1,4 km) ve Museum of Old Moldavian Literature ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Apart Daire, Mutfak
Deluxe
Deluxe Double
Tek
Tek Kişilik Oda
Business
Business Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x