Terrace Suites Iasi

Doğu Romanya, Yaş
Terrace Suites Iasi Öne Çıkan Resim
Terrace Suites Iasi Dış Mekan
Terrace Suites Iasi Dış Mekan
Terrace Suites Iasi Dış Mekan
Terrace Suites Iasi Dış Mekan
Image More +138 fotoğraf
Terrace Suites Iasi
Strada Zimbrului, 17/b Doğu Romanya, Yaş

Terrace Suites Iasi misafirlere Iasi bölgesinde, tarihi bölgede, Jewish Cemetery ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Palas Botanik Bahçesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire St Sava’s Monastery ile 1 mi (1,6 km) ve Bărboi Monastery ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

6 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, akıllı hoparlör ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve kilitli dolap vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x