Bellariva B&B e Relax

Monopoli
Bellariva B&B e Relax Öne Çıkan Resim
Bellariva B&B e Relax Dış Mekan
Bellariva B&B e Relax Dış Mekan
Bellariva B&B e Relax Dış Mekan
Bellariva B&B e Relax İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Bellariva B&B e Relax
Via Procaccia, 101 , Monopoli

Bellariva B&B e Relax misafirlere Monopoli merkezinde, Lido Bianco ve Cala Cozze yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 10 mi (16,1 km) ve Spiaggia di Cala Porto Rosso ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Elite
Elite Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Exclusive
Exclusive Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Glamour)
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x