Bella B All Suite Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
Bella B All Suite Bangkok Öne Çıkan Resim
Bella B All Suite Bangkok Dış Mekan
Bella B All Suite Bangkok Dış Mekan
Bella B All Suite Bangkok Dış Mekan
Bella B All Suite Bangkok Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Bella B All Suite Bangkok
369 Charoen Nakorn Road Soi Charoen Nakorn 14/2, Klongsan Orta Tayland, Bangkok

Bella B All Suite Bangkok konaklamanızda Bangkok merkezinde, Lumphini Parkı ve MBK Center ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Asiatique The Riverfront Alışveriş Merkezi ile 4,8 km ve Siam Center Alışveriş Merkezi ile 6,1 km mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Sala Bella ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 74 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beauteous
Beauteous Vista Suite
Room
Bedazzling Suite
Room
Brilliant Suite
Room
Bangkok View Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x