Belgrade City Hotel

Belgrad
Belgrade City Hotel Genel
Belgrade City Hotel Genel
Belgrade City Hotel Genel
Belgrade City Hotel Genel
Belgrade City Hotel Genel
Image More +86 fotoğraf
Belgrade City Hotel
Savski Trg 7 , Belgrad

Belgrade City Hotel size Belgrad merkezinde, Belgrade Waterfront ile 3 dakika yürüyüş ve The National Assembly ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Knez Mihailova Caddesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Danube River ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Savamala ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

87 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca dinlenmek isteyen misafirlerimiz için spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Belgrad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1679 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bir
Bir Yatak Odalı Süit (20% off in the restaurant)
Economy
Economy Oda, Ek Bina
Comfort
Comfort Double or Twin Room (20% off in the restaurant)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda (20% off in the restaurant)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (20% off in the restaurant)
Comfort
Comfort Triple Room (20% off in the restaurant)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x