Belanova Apartments & Suites

Abuja
Belanova Apartments & Suites Genel
Belanova Apartments & Suites Genel
Belanova Apartments & Suites Öne Çıkan Resim
Belanova Apartments & Suites Dış Mekan
Belanova Apartments & Suites İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Belanova Apartments & Suites
Plot 3349, Lualaba Close Off Madeira Street , Abuja

Belanova Apartments & Suites misafirlere Abuja merkezinde, Millennium Parkı ve Federal Secretariat Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire International Conference Centre ile 1,8 mi (2,9 km) ve Ulusal Nijerya Camisi ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 39 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Royal Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x