Beira Terrace Hotel

Beira
Beira Terrace Hotel Genel
Beira Terrace Hotel Genel
Beira Terrace Hotel Genel
Beira Terrace Hotel Genel
Beira Terrace Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Beira Terrace Hotel
AV. Marginal Bairro Chaimite , Beira

Beira bölgesindeki Beira Terrace Hotel konaklamanızda, Casa Infante de Sagres ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Praia Nova Market ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Praca do Municipio ile 0,7 mi (1,1 km) ve Beira Katedrali ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6 ve 10, hafta sonu 6 ve 10.3 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 121 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Presidential Süit
Room
Executive Oda
Room
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda, Kanal Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Kanal Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x