Beijing Yanshan Hotel

Sarı Nehir Havzası, Pekin
Beijing Yanshan Hotel Genel
Beijing Yanshan Hotel Genel
Beijing Yanshan Hotel Genel
Beijing Yanshan Hotel Öne Çıkan Resim
Beijing Yanshan Hotel İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Beijing Yanshan Hotel
No.38A Zhongguancun Street Haidian District Sarı Nehir Havzası, Pekin

Beijing Yanshan Hotel misafirlere Pekin (Haidian) bölgesinde, Pekin Normal Üniversitesi ve Pekin Dil ve Kültür Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yasak Kent ile 8,3 mi (13,4 km) ve Wangfujing Caddesi ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Yanyunxuan Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 222 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pekin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1744 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit
Business
Business Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Business Oda (Building B)
Room
Family Oda (Building B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x