Beer Garden Inn

Addis Ababa
Beer Garden Inn Öne Çıkan Resim
Beer Garden Inn Yerinde Yemek
Beer Garden Inn Oda Düzeni
Beer Garden Inn Spa
Beer Garden Inn Oda
Image More +2 fotoğraf
Beer Garden Inn
Bole Medhanialem Road, Bole Area , Addis Ababa

Beer Garden Inn misafirlere Addis Ababa merkezinde, Medhane Alem Kilisesi ve Selam City Mall ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Edna Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x