Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore

Apennine Mountains, Foligno
Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore Öne Çıkan Resim
Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore Dış Mekan
Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore Dış Mekan
Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore Dış Mekan
Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore
Via dei Frantoi 53 Apennine Mountains, Foligno

Bed&Breakfast Il Borgo del Fattore konaklamanızda Foligno bölgesinde, Shona ile 7,4 km (4,6 mi) ve Santa Maria Maggiore ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Arco Romano ile 11,5 km (7,2 mil) ve San Damiano ile 17,9 km (11,1 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 23 inç LED televizyon sunulur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x