Agriturismo San Martino

Apennine Mountains, Foligno
Agriturismo San Martino Öne Çıkan Resim
Agriturismo San Martino Dış Mekan
Agriturismo San Martino Dış Mekan
Agriturismo San Martino Dış Mekan
Agriturismo San Martino Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Agriturismo San Martino
Localita Colle San Martino Apennine Mountains, Foligno

Foligno bölgesindeki Agriturismo San Martino konaklamanızda, Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 15,8 mi (25,4 km) ve St. Mary of the Angels Bazilikası ile 16 mi (25,8 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Foligno Palazzo Comunale ile 7,1 mi (11,4 km) ve Palazzo Trinci Müzesi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Kır evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x