Bed & Breakfast Ai Cipressi

Lucca
Bed & Breakfast Ai Cipressi Genel
Bed & Breakfast Ai Cipressi Öne Çıkan Resim
Bed & Breakfast Ai Cipressi Dış Mekan
Bed & Breakfast Ai Cipressi Dış Mekan
Bed & Breakfast Ai Cipressi Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Bed & Breakfast Ai Cipressi
Via di Tiglio, 126 , Lucca

Bed & Breakfast Ai Cipressi konaklamanızda Lucca merkezinde, Porta Elisa ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Palazzo Pfanner ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Guinigi Kulesi ile 1,6 km (1 mi) ve Piazza dell'Anfiteatro ile 2,4 km (1,5 mi) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Toskana stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Süit
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x