Beaver Creek Village

Vail - Beaver Creek (kayak Merkezi), Avon
Beaver Creek Village Öne Çıkan Resim
Beaver Creek Village Dış Mekan
Beaver Creek Village Dış Mekan
Beaver Creek Village Dış Mekan
Beaver Creek Village Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Beaver Creek Village
61 Avondale Lane Vail - Beaver Creek (kayak Merkezi), Avon

Beaver Creek Village misafirlere Avon (Beaver Creek) bölgesinde, Beaver Creek Kayak Alanı yakınında ve Strawberry Park Express Kayak Teleferiği ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu tatil evi Centennial Express Kayak Teleferiği ile 0,4 km (0,3 mi) ve Bachelor Gulch Express Lift ile 6,5 km (4,1 mi) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, asansör ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası (Meadows)
Room
Daire, 1 Yatak Odası (Market Square)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x