Beaches on Wave Street

South East Queensland, Mermaid Beach
Beaches on Wave Street Genel
Beaches on Wave Street Öne Çıkan Resim
Beaches on Wave Street Dış Mekan
Beaches on Wave Street Dış Mekan
Beaches on Wave Street Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Beaches on Wave Street
38 Petrel Avenue South East Queensland, Mermaid Beach

Beaches on Wave Street misafirlere Gold Coast (Mermaid Beach) bölgesinde, Nobby Beach ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Burleigh Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire The Star Gold Coast ile 2 mi (3,2 km) ve Surfers Paradise Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x