Beach Park Wellness Resort

Porto das Dunas
Beach Park Wellness Resort Genel
Beach Park Wellness Resort Genel
Beach Park Wellness Resort Genel
Beach Park Wellness Resort Genel
Beach Park Wellness Resort Genel
Image More +101 fotoğraf
Beach Park Wellness Resort
Rua Via Local, 26 - QD 61, Lote 01, A 23 Porto das Dunas , Porto das Dunas

Beach Park Wellness Resort misafirlere Aquiraz (Porto das Dunas) bölgesinde, Beach Park Su Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Eolic Rüzgar Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Praia do Futuro ile 12 km (7,5 mi) ve Fortaleza Üniversitesi ile 16,9 km (10,5 mi) mesafede.

Resort otelin restoranı Beach Park Wellness misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 131 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Premium Süit
Room
Suíte Master Ceará

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x