Porto Beach Family Inn

Porto das Dunas
Porto Beach Family Inn Genel
Porto Beach Family Inn Genel
Porto Beach Family Inn Genel
Porto Beach Family Inn Genel
Porto Beach Family Inn Genel
Image More +28 fotoğraf
Porto Beach Family Inn
1799 Avenida dos Oceanos , Porto das Dunas

Porto Beach Family Inn misafirlere Aquiraz (Porto das Dunas) bölgesinde, Beach Park Su Parkı ve Porto das Dunas Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Praia do Futuro ile 7,5 mi (12,1 km) ve Beira Mar ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

Porto Beach Family Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x