Beach Luxury Apartments and suites

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Beach Luxury Apartments and suites Genel
Beach Luxury Apartments and suites Genel
Beach Luxury Apartments and suites Öne Çıkan Resim
Beach Luxury Apartments and suites İç Mekan
Beach Luxury Apartments and suites İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Beach Luxury Apartments and suites
Havakuk HaNavi St 3 Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Beach Luxury Apartments and suites misafirlere Tel Aviv (Tel Aviv Sahil Gezi Yolu) bölgesinde, Independence Park (Özgürlük Parkı) ve Nordau Plajı yakınında. Bu spa olan apart daire Gordon Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Jerusalem Plajı ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Plaj Kenarı
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x