Armon Hayarkon

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Armon Hayarkon Genel
Armon Hayarkon Öne Çıkan Resim
Armon Hayarkon Dış Mekan
Armon Hayarkon Dış Mekan
Armon Hayarkon Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Armon Hayarkon
268 Hayarkon Street Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Armon Hayarkon misafirlere Tel Aviv (Eski Kuzey) bölgesinde, Independence Park (Özgürlük Parkı) yakınında ve Metzitzim Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gordon Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Jerusalem Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x