Beach House by Azores Villas

Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Ponta Delgada (Azores)
Beach House by Azores Villas Genel
Beach House by Azores Villas Öne Çıkan Resim
Beach House by Azores Villas Dış Mekan
Beach House by Azores Villas Dış Mekan
Beach House by Azores Villas İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Beach House by Azores Villas
R. Direita da Igreja, 18 Sao Roque Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Ponta Delgada (Azores)

Ponta Delgada (São Roque) bölgesindeki bu villa misafirlere Praia do Populo ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Milicias Okyanus Plajı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan villa Ponta Delgada Limanı ile 2,8 km (1,7 mi) ve Nossa Senhora da Esperanca Manastırı ile 4 km (2,5 mi) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları izlenebilen bir 40-inç Akıllı televizyonlar var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x