Beach Corridor Hotel & Spa

Western Province
Beach Corridor Hotel & Spa Genel
Beach Corridor Hotel & Spa Genel
Beach Corridor Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Beach Corridor Hotel & Spa Dış Mekan
Beach Corridor Hotel & Spa İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Beach Corridor Hotel & Spa
No 36 Poruthota Road Eththukala Gampaha , Western Province

Negombo bölgesindeki Beach Corridor Hotel & Spa misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Negombo Plajı ile Negombo Plaj Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel St Anthony's Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Beach Corridor Hotel & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x