Bcn Urbaness Gran Rosellon

Barselona
Bcn Urbaness Gran Rosellon Genel
Bcn Urbaness Gran Rosellon Genel
Bcn Urbaness Gran Rosellon Öne Çıkan Resim
Bcn Urbaness Gran Rosellon Dış Mekan
Bcn Urbaness Gran Rosellon Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Bcn Urbaness Gran Rosellon
Rosellon 174-176 , Barselona

Bcn Urbaness Gran Rosellon size Barselona merkezinde, La Rambla ve Placa de Catalunya ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sagrada Familia ile 1,7 mi (2,7 km) ve Passeig de Gracia ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x