BCK Art Riad

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
BCK Art Riad Öne Çıkan Resim
BCK Art Riad Dış Mekan
BCK Art Riad Dış Mekan
BCK Art Riad İç Mekan
BCK Art Riad Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
BCK Art Riad
Rue Bab Doukkala Derb Lhajra N46 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

BCK Art Riad misafirlere Marrakech merkezinde, Bab Doukkala Camisi ve Place Bab Doukkala ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,8 mi (3 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için BCK restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyif sürün veya buhar odası dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x