BB Mondello Design

Western Sicily, Mondello
BB Mondello Design Öne Çıkan Resim
BB Mondello Design Dış Mekan
BB Mondello Design İç Mekan
BB Mondello Design İç Mekan
BB Mondello Design Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
BB Mondello Design
Viale Principessa Jolanda, 3 Western Sicily, Mondello

Palermo bölgesindeki BB Mondello Design konaklamanızda, Mondello Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mondello Minigolf ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan konak otel Palermo Limanı ile 5 mi (8 km) ve Via Roma ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan vücut bakımı ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Küçük Mutfak, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x