Le Muse B&B

Western Sicily, Mondello
Le Muse B&B Öne Çıkan Resim
Le Muse B&B Dış Mekan
Le Muse B&B İç Mekan
Le Muse B&B Kahvaltı
Le Muse B&B Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Le Muse B&B
Via Calliope, 1 Western Sicily, Mondello

Le Muse B&B misafirlere Palermo bölgesinde, plaj yakınında, Mondello Plajı ve Mondello Minigolf ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palermo Limanı ile 5,6 mi (9 km) ve Via Roma ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Le Muse B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (private external bathroom)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Kır Evi, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Basic Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x