Bay Beach Resort

Güney Tayland, Bo Put
Bay Beach Resort Genel
Bay Beach Resort Genel
Bay Beach Resort Öne Çıkan Resim
Bay Beach Resort Dış Mekan
Bay Beach Resort Dış Mekan
Image More +123 fotoğraf
Bay Beach Resort
24/3 Moo 5 Choeng Mon Beach Güney Tayland, Bo Put

Bay Beach Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Choeng Mon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Lamai Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Bay Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beachfront
Beachfront Bungalow
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Bungalow
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x