SALA Samui Choengmon Beach

Güney Tayland, Bo Put
SALA Samui Choengmon Beach Genel
SALA Samui Choengmon Beach Genel
SALA Samui Choengmon Beach Genel
SALA Samui Choengmon Beach Genel
SALA Samui Choengmon Beach Öne Çıkan Resim
Image More +94 fotoğraf
SALA Samui Choengmon Beach
10/9 Moo 5, Baan Plai Lam Güney Tayland, Bo Put

SALA Samui Choengmon Beach misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Mini Golf International ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bo Phut Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Lamai Plajı ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan SALA Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 69 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Garden
Garden Pool Villa
SALA
SALA Pool Villa
One
One Bedroom Duplex Suite
Two
Two Bedroom Pool Villa Suite
Room
Pool Villa Suite
Room
SALA Signature Villa One
Room
Two SALA Pool Villa Interconnecting
Room
Duplex Interconnecting Pool Villa Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x