Batumi Seagull

Black Sea Coast, Batum
Batumi Seagull Öne Çıkan Resim
Batumi Seagull Dış Mekan
Batumi Seagull İç Mekan
Batumi Seagull Kahvaltı
Batumi Seagull Kahvaltı
Image More +8 fotoğraf
Batumi Seagull
imedashvili street 5/9 Black Sea Coast, Batum

Batumi Seagull misafirlere Batumi bölgesinde, plaj yakınında ve Batumi Central Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Avrupa Meydanı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Batum Limanı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x