Batam View Beach Resort

Riau Archipelago, Batam
Batam View Beach Resort Genel
Batam View Beach Resort Genel
Batam View Beach Resort Genel
Batam View Beach Resort Genel
Batam View Beach Resort Genel
Image More +58 fotoğraf
Batam View Beach Resort
Jl. Hang Lekir Nongsa Riau Archipelago, Batam

Batam bölgesindeki Batam View Beach Resort misafirlere deniz kıyısında, Nuvasa Bay Sign ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Nongsa Beach ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Batam Centre Feribot Terminali ile 14,7 mi (23,6 km) ve Port Bay Feribot Terminali ile 19,5 mi (31,3 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 212 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x