Barra First

Rio de Janeiro
Barra First Öne Çıkan Resim
Barra First Dış Mekan
Barra First Dış Mekan
Barra First Oda Manzaraları
Barra First Banyo Tipleri
Image More +4 fotoğraf
Barra First
Av. das Américas 7987 , Rio de Janeiro

Barra First misafirlere Rio de Janeiro (Barra da Tijuca) bölgesinde, Vogue Square ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Rio Design Barra Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Ipanema Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) ve Recreio dos Bandeirantes Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.3 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 2 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x