Bourbon Barra da Tijuca Residence

Costa Verde, Rio de Janeiro
Bourbon Barra da Tijuca Residence Genel
Bourbon Barra da Tijuca Residence Genel
Bourbon Barra da Tijuca Residence Genel
Bourbon Barra da Tijuca Residence Genel
Bourbon Barra da Tijuca Residence Genel
Image More +108 fotoğraf
Bourbon Barra da Tijuca Residence
Avenida Malibu, 1355 Barra da Tijuca Costa Verde, Rio de Janeiro

Bourbon Barra da Tijuca Residence misafirlere Rio de Janeiro (Barra da Tijuca) bölgesinde, Vogue Square ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Rio Design Barra Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ipanema Plajı ile 13,3 mi (21,5 km) ve Recreio dos Bandeirantes Plajı ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 172 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Oda, Balkon
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x