BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach

Barselona
BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach Öne Çıkan Resim
BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach Dış Mekan
BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach İç Mekan
BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach Oda Düzeni
BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
BarcelonaForRent Vila Olimpica Beach
Carrer de Ramon Turró, 52 , Barselona

Bu apart daire size Barselona (Sant Marti) bölgesinde, Barselona Limanı ve Barceloneta Plajı 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Sagrada Familia ile 1,6 mi (2,6 km) ve La Rambla ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x