Barberini Dream

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Barberini Dream Genel
Barberini Dream Öne Çıkan Resim
Barberini Dream Dış Mekan
Barberini Dream İç Mekan
Barberini Dream Oda Manzaraları
Image More +48 fotoğraf
Barberini Dream
Via San Nicola da Tolentino, 57 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesindeki Barberini Dream İspanyol Basamakları ve Villa Borghese ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Trevi Çeşmesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Piazza di Spagna ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda (Queen)
Deluxe
Deluxe Oda (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x