Baraset Barn

Alveston
Baraset Barn Genel
Baraset Barn Genel
Baraset Barn Öne Çıkan Resim
Baraset Barn Dış Mekan
Baraset Barn Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Baraset Barn
Pimlico Ln , Alveston

Stratford-upon-Avon bölgesindeki Baraset Barn konaklamanızda, Charlecote Park ve Stratford-upon-Avon Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Cotswolds ile 7,9 mi (12,8 km) ve Warwick Şatosu ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Baraset Barn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x