The Stratford Park Hotel & Golf Club

Stratford-upon-Avon
The Stratford Park Hotel & Golf Club Genel
The Stratford Park Hotel & Golf Club Genel
The Stratford Park Hotel & Golf Club Genel
The Stratford Park Hotel & Golf Club Genel
The Stratford Park Hotel & Golf Club Genel
Image More +96 fotoğraf
The Stratford Park Hotel & Golf Club
Ingon Manor , Stratford-upon-Avon

Stratford-upon-Avon bölgesindeki The Stratford Park Hotel & Golf Club misafirlere kırsal bölgede, Shakespeare Anıtı ve Kraliyet Shakespeare Tiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Swan Tiyatrosu ile 4,3 km ve Stratford Hipodromu ile 6,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Golf Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Golf Manzaralı
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Golf Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x