Bantry Retreat - Adults Only

Route 62, Cape Town
Bantry Retreat - Adults Only Genel
Bantry Retreat - Adults Only Öne Çıkan Resim
Bantry Retreat - Adults Only Dış Mekan
Bantry Retreat - Adults Only Dış Mekan
Bantry Retreat - Adults Only İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Bantry Retreat - Adults Only
36 Brompton Ave Route 62, Cape Town

Cape Town (Bantry Bay) bölgesindeki Bantry Retreat - Adults Only misafirlere Cape Town Stadyumu ve Greenmarket Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Oranjezicht Şehir Çiftliği Pazarı ile 5,3 km ve Two Oceans Aquarium ile 5,9 km mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-cm LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x