Bandai Hostel

Orta Tayland, Bangkok
Bandai Hostel Öne Çıkan Resim
Bandai Hostel Banyo Tipleri
Bandai Hostel Banyo Özellikleri
Bandai Hostel Banyo Özellikleri
Bandai Hostel Banyo Özellikleri
Image More +16 fotoğraf
Bandai Hostel
371/36 Soi Suvanakhom 2, Sikan District Don Mueang Orta Tayland, Bangkok

Bandai Hostel misafirlere Bangkok (Don Muang) bölgesinde, Donmuang Thahan Argard Bamrung Lisesi ve Don Mueang Yeni Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Rangsit Üniversitesi ile 4,8 mi (7,7 km) ve IMPACT Arena ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Bandai Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Female
Female Dormitory
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Mixed Dormitory

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x