Banaras Hostel Varanasi

Varanasi
Banaras Hostel Varanasi Genel
Banaras Hostel Varanasi Öne Çıkan Resim
Banaras Hostel Varanasi Dış Mekan
Banaras Hostel Varanasi Dış Mekan
Banaras Hostel Varanasi Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Banaras Hostel Varanasi
B 1/128 M Dumraon Colony, Assi , Varanasi

Varanasi bölgesindeki Banaras Hostel Varanasi konaklamanızda, Asi Ghat ve Tulsi Ghat ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Kashi Vishwanath Tapınağı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Dasaswamedh ghat ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury House, Mixed Dorm
Room
Premium House, Multiple Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x