Banana Stay Nha Trang

Orta Vietnam, Nha Trang
Banana Stay Nha Trang Genel
Banana Stay Nha Trang Genel
Banana Stay Nha Trang Öne Çıkan Resim
Banana Stay Nha Trang Dış Mekan
Banana Stay Nha Trang Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Banana Stay Nha Trang
62 Pho Duc Chinh Orta Vietnam, Nha Trang

Nha Trang bölgesindeki Banana Stay Nha Trang misafirlere okyanus kıyısında, Bai Duong Plajı ve Po Nagar Cham Kuleleri 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bai Dai Plajı ile 17,9 mi (28,8 km) ve Husband Rock ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Family Stüdyo
Room
Senior Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Denize Bakan
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x