Banana Grove Backpackers Inn

El Nido
Banana Grove Backpackers Inn Genel
Banana Grove Backpackers Inn Genel
Banana Grove Backpackers Inn Öne Çıkan Resim
Banana Grove Backpackers Inn Dış Mekan
Banana Grove Backpackers Inn Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Banana Grove Backpackers Inn
Villa Libertad , El Nido

Banana Grove Backpackers Inn konaklamanızda El Nido bölgesinde, El Nido Ana Plajı ile 5,1 km (3,2 mi) ve El Nido İskelesi ile 6,2 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Seven Commando Plajı ile 6,3 km (3,9 mil) ve Secret Lagoon ile 6,6 km (4,1 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x