Ban Thong U The Landmark

Chiang Mai
Ban Thong U The Landmark Öne Çıkan Resim
Ban Thong U The Landmark Dış Mekan
Ban Thong U The Landmark Dış Mekan
Ban Thong U The Landmark Dış Mekan
Ban Thong U The Landmark Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Ban Thong U The Landmark
91 THANON CHAROENRAJD Amphoe Mueang , Chiang Mai

Chiang Mai bölgesindeki Ban Thong U The Landmark konaklamanızda, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Tha Phae Kapısı ile 1 mi (1,6 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Ban Thong U Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daisy
Daisy
Nimman
Nimman Noradee
Room
Rosemary
Room
Dala
Room
Rachawadee

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x