Ban Naam Resort

Mae Sai
Ban Naam Resort Genel
Ban Naam Resort Genel
Ban Naam Resort Öne Çıkan Resim
Ban Naam Resort Dış Mekan
Ban Naam Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Ban Naam Resort
343 Moo 3, T. Pong-ngam , Mae Sai

Mae Sai bölgesindeki Ban Naam Resort konaklamanızda, Doi Wao Market ile 8,9 mi (14,3 km) ve The Northernmost of Thailand ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Wat Phra That Doi Wao ile 9 mi (14,4 km) ve Mae Sai Tapınağı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Khrua Ban Naam misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Room, Lake View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x