Pingdoi Resort

Huai Khrai
Pingdoi Resort Öne Çıkan Resim
Pingdoi Resort Dış Mekan
Pingdoi Resort Dış Mekan
Pingdoi Resort Dış Mekan
Pingdoi Resort Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Pingdoi Resort
122 Moo 6, Baan Sala Cheang Doi T. Huai Khrai , Huai Khrai

Mae Sai bölgesindeki Pingdoi Resort konaklamanızda, The Hall of Inspiration ile 6,4 mi (10,3 km) ve Mae Fa Luang Botanik Bahçesi ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Doi Tung Kraliyet Kır Evi ile 6,8 mi (10,9 km) ve Phrathat Nang Khoi Pagodası ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x